top of page

Wat kan ik voor u betekenen?

Van klassieke elektriciteitswerken tot geavanceerde domotica
All-round elektricien gezocht? Bij Elektro CJ heeft u hem gevonden.

Expertise: Services

Herstellingen

lighting

Zit u zonder elektriciteit? Dat is bijzonder vervelend! Tegenwoordig staan we met onze rug tegen de muur wanneer we met een stroompanne geconfronteerd worden, want mensen zijn erg afhankelijk geworden van het elektriciteitsnetwerk. Dat beseffen wij bij Elektro CJ maar al te goed en daarom stellen wij ons dan ook erg flexibel op. Ondervindt u hinder van een elektriciteitspanne? Dan komen wij u zo vlug mogelijk depanneren! Reparatie van elk elektriciteitsprobleem
Ook voor andere mankementen aan uw elektriciteitsnetwerk kan u altijd beroep op ons doen. Klein of groot, voor de hand liggend of complex, dringend of niet: wij repareren elk defect met veel oog voor detail. Zo blijft u nadien lange tijd van problemen met uw elektriciteit bespaard.

Nieuwbouw en Renovaties

Socket_Repair

Elektriciteit leggen is voor ons een koud kunstje
Is het tijd om een elektriciteitsnetwerk te installeren? Om de bestaande elektriciteit te renoveren of om uitbreidingen aan de installatie door te voeren? In al deze gevallen kan u in regio Antwerpen rekenen op de professionele aanpak van Elektro CJ!
Ervaring in leggen en renoveren van elektriciteit
Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring in het leggen en renoveren van elektriciteit. Bekabeling, inbouwdozen, stopcontacten, de zekeringkast... Wij zorgen voor een piekfijne plaatsing van A tot Z! Wil u dat wij de elektriciteit vernieuwen en daarmee ook keuringsklaar maken? Dan zorgen wij ook voor een keurder. Succes gegarandeerd!
Uw volledige woning of slechts een gedeelte?
Natuurlijk is het niet altijd nodig om de elektriciteit in heel een gebouw te vervangen. Wanneer het netwerk enkel in één bepaalde ruimte, zoals de keuken of hal, verouderd is, kunnen wij ons hier ook specifiek op toespitsen. Moet het netwerk uitgebreid worden en moeten we bijvoorbeeld stopcontacten bijplaatsen? Ook dat is geen probleem.
Bij onze firma vindt u kwaliteit tot in het kleinste detail, een persoonlijke aanpak en een eerlijke prijs. Twijfel dus niet langer, maar bel ons vandaag nog op voor een gratis offerte om uw elektriciteit aan te leggen regio Antwerpen.

Data netwerken

Socket_Repair

Kleine KMO's richten zich naar Elektro CJ voor allerhande elektrische installaties
Bent u op zoek naar een datanetwerk oplossing? Dan kan Elektro CJ uit Antwerpen u vast een handje helpen! Een optimaal werkend datanetwerk is van groot belang voor uw onderneming. Betere communicatie, een veiligere en efficiëntere toegang tot informatie... De voordelen zijn eindeloos. Wij zorgen alvast voor een perfect uitgekiende installatie van het netwerk. We voorzien dan onder meer de bekabeling en nodige apparatuur. Wij werken in de eerste plaats voor kleine KMO's, maar ook grote villa's kunnen bij ons terecht.
Elektriciteit = ons vak

Domotica

circuit breaker panel repair

Elektro CJ, uw specialist in domotica systemen
Maak nu kennis met het gemak dat domotica systemen regio Antwerpen met zich meebrengen. Elektro CJ kan zorgen voor huisautomatisering in al zijn glorie of voor enkel de basis ervan. Alles hangt af van uw woning, wensen, behoeften en budget.
Uw wens is ons bevel
Wil u het netwerk in uw woning kunnen bedienen met uw smartphone? Wil u de temperatuur of lichtinval automatisch regelen? Of moet er bepaalde muziek beginnen spelen wanneer u thuiskomt na een lange werkdag? Wij maken het systeem zo simpel of uitgebreid als u zelf wil.
Altijd op maat van uw budget
Heeft u interesse in domotica, maar ontbreekt het u momenteel aan budget? Dan kunnen wij uw huis alvast domotica-klaar maken. Wanneer de tijd er rijp voor is, ronden we de installatie af. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat u ook kiest, bij ons bent u altijd zeker van kwaliteit, service en een eerlijke prijs. Wij werken bovendien altijd met vooraanstaande merken zoals Teletask en Niko Home Control. Verhoog uw wooncomfort en reken op onze domotica oplossingen! Bel ons vandaag nog op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Video- en parlofonie

lighting

Heeft u al gedacht aan video- en parlofonie om de veiligheid van uzelf en uw gezinsleden te waarborgen? Tegenwoordig worden deze oplossingen niet alleen meer toegepast in appartementscomplexen, maar ook bij villa's. Zeker wanneer u over een toegangspoort beschikt, kan een video- of parlofoon erg geschikt zijn. U ziet en/of hoort wie er voor de deur staat. Dat is veilig, maar beschermt ook uw privacy. Ongewenste bezoekers krijgen in ieder geval geen kans!

bottom of page