Tel.: 03 500 41 0503 500 41 05
Contact
Hulp nodig bij de installatie van uw datanetwerk?

Kleine KMO's richten zich naar Elektro CJ voor allerhande elektrische installaties

Bent u op zoek naar een datanetwerk oplossing? Dan kan Elektro CJ uit Antwerpen u vast een handje helpen! Een optimaal werkend datanetwerk is van groot belang voor uw onderneming. Betere communicatie, een veiligere en efficiëntere toegang tot informatie... De voordelen zijn eindeloos. Wij zorgen alvast voor een perfect uitgekiende installatie van het netwerk. We voorzien dan onder meer de bekabeling en nodige apparatuur. Wij werken in de eerste plaats voor kleine KMO's, maar ook grote villa's kunnen bij ons terecht.

Elektriciteit = ons vak

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in elektriciteit en alles daarrond. Elektrische installaties regio Antwerpen kennen voor ons dus geen geheimen meer.

Professionele aanpak? Contacteer ons

Bij ons vindt u een professional die van aanpakken weet en de deur niet achter zich sluit zonder een 100% piekfijn resultaat geleverd te hebben. Ook een heldere, persoonlijke communicatie met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Onze eerlijke prijzen zijn dan ook weer mooi meegenomen. Twijfel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan steeds tot uw beschikking!

Contacteer ons!03 500 41 0503 500 41 05