Tel.: 03 500 41 0503 500 41 05
Contact
Reken op een professional met de juiste ervaring én feeling in de vingers, zoals Elektro CJ!

Elektriciteit leggen is voor ons een koud kunstje

Is het tijd om een elektriciteitsnetwerk te installeren? Om de bestaande elektriciteit te renoveren of om uitbreidingen aan de installatie door te voeren? In al deze gevallen kan u in regio Antwerpen rekenen op de professionele aanpak van Elektro CJ!

Ervaring in leggen en renoveren van elektriciteit

Wij hebben al bijna 10 jaar ervaring in het leggen en renoveren van elektriciteit. Bekabeling, inbouwdozen, stopcontacten, de zekeringkast... Wij zorgen voor een piekfijne plaatsing van A tot Z! Wil u dat wij de elektriciteit vernieuwen en daarmee ook keuringsklaar maken? Dan zorgen wij ook voor een keurder. Succes gegarandeerd!

Uw volledige woning of slechts een gedeelte?

Natuurlijk is het niet altijd nodig om de elektriciteit in heel een gebouw te vervangen. Wanneer het netwerk enkel in één bepaalde ruimte, zoals de keuken of hal, verouderd is, kunnen wij ons hier ook specifiek op toespitsen. Moet het netwerk uitgebreid worden en moeten we bijvoorbeeld stopcontacten bijplaatsen? Ook dat is geen probleem.

Bij onze firma vindt u kwaliteit tot in het kleinste detail, een persoonlijke aanpak en een eerlijke prijs. Twijfel dus niet langer, maar bel ons vandaag nog op voor een gratis offerte om uw elektriciteit aan te leggen regio Antwerpen.

Contacteer ons!03 500 41 0503 500 41 05