Tel.: 03 500 41 0503 500 41 05
Contact
Eén druk op de knop = al het comfort dat u maar kan wensen

Elektro CJ, uw specialist in domotica systemen

Maak nu kennis met het gemak dat domotica systemen regio Antwerpen met zich meebrengen. Elektro CJ kan zorgen voor huisautomatisering in al zijn glorie of voor enkel de basis ervan. Alles hangt af van uw woning, wensen, behoeften en budget.

Uw wens is ons bevel

Wil u het netwerk in uw woning kunnen bedienen met uw smartphone? Wil u de temperatuur of lichtinval automatisch regelen? Of moet er bepaalde muziek beginnen spelen wanneer u thuiskomt na een lange werkdag? Wij maken het systeem zo simpel of uitgebreid als u zelf wil.

Altijd op maat van uw budget

Heeft u interesse in domotica, maar ontbreekt het u momenteel aan budget? Dan kunnen wij uw huis alvast domotica-klaar maken. Wanneer de tijd er rijp voor is, ronden we de installatie af. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat u ook kiest, bij ons bent u altijd zeker van kwaliteit, service en een eerlijke prijs. Wij werken bovendien altijd met vooraanstaande merken zoals Teletask en Niko Home Control. Verhoog uw wooncomfort en reken op onze domotica oplossingen! Bel ons vandaag nog op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons!03 500 41 0503 500 41 05